Κύπρος

Καλώς ήρθατε στο EVA

Εδώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα EVA και τα 3 μέρη της.

Η πλατφόρμα EVA είναι ένα εργαλείο για μελλοντικούς επιχειρηματίες με μεταναστευτικό υπόβαθρο. Η πλατφόρμα θα εξετάσει τις υπάρχουσες δεξιότητες και τον τρόπος σκέψης σας για να γίνετε επιχειρηματίας. Και από αυτό θα σας οδηγήσει όπου χρειαστεί για να μάθετε/αναπτυχθείτε περισσότερο.

Παρακάτω θα βρείτε οδηγούς για τη χρήση της πλατφόρμας – επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι οδηγοί εξηγούν τα διάφορα μέρη της πλατφόρμας και τι πρέπει να κάνετε.

Οδηγός για τους μετανάστες

Οδηγός για εκπαιδευτικούς / δασκάλους

Οδηγός για το οπτικοακουστικό υλικό/βίντεο

Ανακαλύψτε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητές:

Για να είστε επιχειρηματίας χρειάζεστε πολλές δεξιότητες και γνώσεις. Επίσης, χρειάζεστε μια νοοτροπία που εστιάζει στην επίλυση ενός προβλήματος ή στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Αυτή η ενότητα θα σας ρωτήσει για την προηγούμενη εμπειρία σας, τις δεξιότητες και την προσωπικότητά σας και θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες και συμπεριφορές που μπορεί να χρειαστεί να αναπτύξετε για να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Απαντήστε στις ερωτήσεις της έρευνας και λάβετε τα αποτελέσματα που θα σας καθοδηγήσουν στην επόμενη ενότητα.

Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητές

 

Εκπαιδεύστε και αναπτύξτε τις ικανότητές σας για να γίνετε επιχειρηματίας!

Στα εκπαιδευτικά υλικά που συλλέγονται μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με την ιδιότητα του επιχειρηματία σε αυτούς τους τομείς:

  1. Δημιουργία επιχειρήσεων
  2. Ξεκινώντας μια επιχείρησή
  3. Οικονομικά
  4. Πωλήσεις και Μάρκετινγκ
  5. Πολιτισμός, Γλώσσα, Επικοινωνία και Δικτύωση.

Πηγαίνετε στο εκπαιδευτικό υλικό πατώντας εδώ

 Δοκιμάστε τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας ως επιχειρηματίες.

Ο Εξομοιωτής Επιχείρησης είναι όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ως επιχειρηματίας.

Έχει δύο μέρη:

  • Ένα περιβάλλον 3D με 5 καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε ως νέος επιχειρηματίας
  • Τεστ για καθεμία από τις 5 καταστάσεις, η οποία θα αξιολογήσει τις ικανότητές σας. Κάθε τεστ δίνει ένα ψηφιακό ένσημο όταν απαντάτε σε σωστές ερωτήσεις.

Βρείτε τον εξομοιωτή πατώντας εδώ

 

Εάν διαπιστώσετε ότι ορισμένα κουμπιά του προσομοιωτή δεν είναι στη γλώσσα σας, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα και να αλλάξετε τη γλώσσα: https://start.eva-project.eu/login

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανανεώσει τη σελίδα που βρίσκεστε – αλλιώς δεν θα δείτε τυχόν αλλαγές. Μην ανανεώνετε όταν απαντάτε σε ερωτήσεις – το σύστημα θα διαγράψει τις ερωτήσεις που έχετε ήδη απαντήσει.