Danmark

Velkommen til EVA

Her kan du få adgang til EVA-platformen og dens 3 dele.

EVA-platformen er et værktøj til potentielle iværksættere med indvandrerbaggrund. Platformen vil se på dine eksisterende kompetencer og indstilling til at blive iværksætter. Og den leder dig derfra til emner, som du måske skal lære mere om.

Herunder finder du nogle vejledninger til, hvordan man bruger platformen – vælg den, der passer dig bedst. Vejledningerne forklarer de forskellige dele af platformen og hvad du skal gøre.

Vejledning til indvandrere

Vejledning til undervisere

Videoguide


Udforsk dine iværksætterkompetencer

For at blive iværksætter har du brug for mange kompetencer og meget viden. Du skal også have en indstilling, der er fokuseret på at løse et problem eller opfylde en kundes behov.

Denne del af platformen vil stille dig spørgsmål om din tidligere erfaring, dine kompetencer og personlighed og vil hjælpe dig med at identificere de personlige og sociale kompetencer og holdninger, som du måske skal udvikle for at blive en succesfuld iværksætter.

Besvar spørgsmålene i undersøgelsen. Resultaterne af undersøgelsen vil guide dig til, hvad du skal se på i næste del af platformen.

Klik her for at udforske dine iværksætterkompetencer


Træn og udbyg dine iværksætterkompetencer!

I samlingen af træningsmaterialer kan du finde information og viden om at være iværksætter på følgende områder:

  1. Oprettelse af virksomhed
  2. Start din virksomhed
  3. Adgang til økonomiske midler
  4. Salg og marketing
  5. Kultur, sprog, kommunikation og netværk

Gå til materialerne ved at klikke her


Test dine kompetencer og viden om at være iværksætter

Iværksætter-simulatoren er der, hvor du kan teste dine kompetencer som iværksætter.

Den har to dele:

  • Et 3D-miljø med 5 situationer, du kan møde som ny iværksætter
  • En test for hver af de 5 situationer, som vil evaluere dine kompetencer. Hver test giver et digitalt badge, hvis du svarer rigtigt på nok spørgsmål.

Find simulatoren ved at klikke her

 

Hvis du ser, at nogle knapper i simulatoren ikke er på dit sprog, kan du gå til denne side og ændre sproget: https://start.eva-project.eu/login

Sørg for at opdatere den side, du er på – ellers vil du ikke se nogen ændringer. Opdater ikke, mens du besvarer spørgsmål – så fjerner systemet de spørgsmål, du allerede har besvaret.